Zaradite 10% provizije na svakoj affiliate prodaji

Prođite kroz brzu prijavu i postanite project amber affiliate partner

Počnite zarađivati uz Project Amber.

Želimo vas nagraditi za preporučanje naših usluga ljudima oko vas. Svaka osoba sa blogom, socijalnim mrežama ili web stranicom se može učlaniti u naš affiliate program i zaraditi 10% provizije na prodane usluge Project Ambera.

Moramo vas obavjestit da naše usluge imaju neke predviđene cijene, no u večini slučajeva krajnja cijena projekta varira o samom projektu i potrebama naših klijenata.

Ne koristimo nikakve posebne linkove za pračenje već naši klijenti prilikom popunjavanja forma na našim web stranicama ispune polje "Tko vas je preporučio?" s vašim imenom i prezimenom.

Postanite affiliate

Koliko možete zaraditi?

prodanih web stranica mjesečno.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

to je odprilike

570 kn

Što trebate napraviti da postanete Affiliate?

Prijavite se za naš Affiliate program

Prvi korak do zarade provizije je otvaranje računa i sudjelovanje u affilate programu Project Ambera. Postavljanje računa i registracija su besplatni i to traje samo nekoliko minuta. Pošaljete nam nove kupce i dobit ćete 10% od svake prodaje.

Postanite affiliate

Djelite našu web stranicu s drugima i zaradite

Nakon registracije za affiliate program Project Amber-a, vaše ime ulazi u databazu i to je jedini potrebni dokaz koji kupci trebaju prikazati kako bi vi zaradili proviziju. Također, kako biste lakše prodali neku od naših usluga za sve prodaje preko affiliate-a nudimo 5% popusta krajnjem kupcu.

Prijavi se