Optimizacija na tražilicama S.E.O.

Želite da Vaša Web stranica bude ispred konkurencije u rezultatima pretraživanja na Google tražilici?

Kontaktirajte nas za besplatnu SEO analizu, te otkrite naša rješenja za svoje poslovanje, te se istaknite od svoje konkurencije.

Dogovorite S.E.O. optimizaciju

što je s.e.o.?

S.E.O. je kratica koja označava optimizaciju tražilice, a to je postupak optimizacije Vaše web stranice kako bi dobili organski ili neplaćeni promet sa stranice rezultata tražilice. Da bi to postigli tražilice će skenirati ili pretraživati različite web stranice kako bi bolje razumjeli o čemu se radi.

kvačica

On-site S.E.O. optimizacija

On-site S.E.O. optimizacija obuhvača objavljivanje relavantnog i optimiziranog sadržaja na Vašu web stranicu, metapodatke web stranice, te korištenje "alt" oznaka na Vašem sadržaju i kvalitetu poveznica. Ukoliko Vam ovo sve zvuči kompleksno, kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći.

kvačica

Istraživanje ključnih riječi

Nakon istraživanja Vaše konkurencije fokus usmjeravamo na Vaše ključne riječi, kako bi pronašli najprimjenjenije riječi za Vašu web stranice.

kvačica

kvaliteta

Kompanija poput Google-a svoj algoritam čuva tajnom kako bi osigurala najkvalitetnije iskustvo svojih korisnika, sto ga Vam poziciju na tražilici nitko ne može garantirati. No ono što Vam mi možemo garantirati je kvalitetno izrađeni S.E.O. za Vašu web stranicu.

Kako se bolje pozicionirati na google tražilici?

Pretpostavljamo da u današnje vrijeme svi znamo da je pozicija na Google tražilici vrlo značajna. Kako bi se čim bolje pozicionirali na Google tražilici, potrebno je ulagati mnogo vremena i truda kako biste ostali ispred svoje konkurencije. Poboljšati S.E.O. (pozicija na tražilici/pretraživačima) možete na dosta načina, neki su učinkovitiji od drugih ovisno o tome kakvim se poslom bavite, te o tome kakva je Vaša ciljana publika.

kvačica

domain authority

Domain authority jedan je od mjeritelja S.E.O.-a koji pokazuje koliko je Vaša domena vrijedna u odnosu na konkurenciju. Imati dobar domain authority znači da će Vaša domena imati veče šanse za bolju poziciju od Vaše konkurencije. Neki od načina kako mi osiguramo da će Vaša domena imati dobar domain authority su poboljšanje brzine web stranice, osigurati da je Vaša web stranica optimizirana za mobilne uređaje, on-page i off-page S.E.O. optimizacijom.

kvačica

Click-through rate (C.T.R.)

Click-through rate je mjeritelj koliki postotak ljudi klikne na Vašu stranicu. Ako ste se za određenu ključnu riječ rangirali na prvome mjestu Google pretraživača šansa da osoba klikne baš na Vašu stranicu je veća od 33%. Nitko ne zna kakav je algoritam Google-a za pretraživanje, no čim imate bolji CTR, Google će Vašu stranicu smatrati lakšu za korištenje, te Vas plasirati na višu poziciju.

kvačica

sretni vi, sretni mi

Cilj nam je uočiti i ispraviti potencijalne greške u Vašem S.E.O.-u kako bi povećali organske posjetitelje, te Vas potencijalno doveli na prvu stranicu Google pretraživača.

kvačica

sretni vi, sretni mi

Cilj nam je uočiti i ispraviti potencijalne greške u Vašem S.E.O.-u kako bi povećali organske posjetitelje, te Vas potencijalno doveli na prvu stranicu Google pretraživača.

Paketi prilagođeni za svakog poduzetnika.

Naš cjenovnik je jednostavan i prilagođen Vama. Odaberite paket koji Vam najviše odgovara i započnimo vaš projekt.

Dogovorite online promociju