telefon:
+385 91 987 9429

Izrada blog platforme za online kuharicu by Mirjana Šmit.

"Jako je lijepo raditi s mladim ljudima koji su željni znanja i noviteta. Na ovom projektu surađivala sam s Juricom i mogu reći da za njega ni jedan zadatak nije težak i za svaki je pronašao idealno rješenje. Stranica nam je top! Hvala, dečki!"

o poduzeću

Od Slatkoga Slađe je unikatna online kuharica s neodoljivom slatkom hranom i ponešto slane.

Klijent

Od Slatkoga Sladje

Datum

08 studenoga, 2019

zadatak

Od Slatkoga Slade kuharica ima razne recepte i razne elemente recepata. Bilo je potrebno izraditi razne predloške recepta kako bi se olakšalo unašanje recepata od strane autora.

S predlošcima smo postigli jednostavnost objavljivanja recepata. Također, je bilo potrebno izraditi segment koji omogućuje naručivanje kuharica i drugih predmeta online.

proces

Kao i svaki projekt započeli smo s raspravom o svrsi web stranice i planom sadržaja. Nakon što smo definirali sadržaj i svrhu web stranice krenuli smo s dizajnom. Prvo smo dizajnirali sve statične web stranice, a nakon toga smo dizajnirali arhive i dinamične web stranice. Kada je klijent bio zadovoljan s dizajnom, krenuli smo na tehničke stvari poput povezivanje forma na email web stranice, izrada segmenta naruči, izrada dinamičnog Instagram feeda i postavka pretraživača web stranice.

Prije lansiranja web stranice provjerili smo funkcionalnost i responzivni dizajn. Postavili smo web hosting, povezali domenu i prenijeli web stranicu na server. Web stranica je nakon toga bila live i krenula su testiranja s korisnicima, te edukacija klijenta za samostalno upravljanje web stranicom.

Rezultati

Prilagodiv dizajn objava

Jednim klikom korisnik odabire izgled objave na svojoj web stranici

Centralna arhiva

Sve objave na jednom mjestu, uključujući objave sa socijalnih medija

Moderna web stranica

Kombinacijom raznih elemenata, boja branda i fontova izradili smo modernu web stranicu

najnoviji projekti

Jednostavinim kontaktnom do realne ponude za vaš projekt.

Molimo pričekajte...
Došlo je do pogreške, pokušajte ponovo.