telefon:
+385 91 987 9429

Izrada informativne web stranice s mogućnošću naručivanja za Titan Commerce d.o.o.

o poduzeću

Titan Commerce je tvrtka koja se bavi raznim djelatnosima gradnje, te nabavom zaštitne opreme.

Klijent

Titan Commerce d.o.o.

Datum

08 ožujka, 2021

zadatak

Izraditi informativnu web stranicu sa jasno iskazanim uslugama i portfolijom projekata.

Također, bilo je potrebno izraditi optimiziranu i vizualno atraktivnu web stranicu. Kako bi smo to postigli elementi su građeni tako da se njihova pozicija može mjenjati ovisno o uređaju, i mjere su responzivne (EM, %, itd.).

proces

Kao i svaki projekt, započeli smo prikupljanjem postojećeg sadržava i brand elemenata. Proveli smo sastanak s klijentom i ustanovili potrebe njihovog poduzeća za web stranicom. Tako smo sigurni da gradimo stranicu koja će našem klijentu riješiti problem.

Nakon inicijalnog sastanka izrađujemo hodogram web stranice kako bi predvidjeli ako postoje mjesta na kojima bi korisnici mogli “zalutati” i samim time teže pronaći informacije koje su došli pronaći na web stranici.

Kako bi smanjili potencijalan pad konverzija, na svim podstranicama smo izradili elemente poziva na akciju. Također, stranicu smo prilagodili za sve vrste uređaja i pripremili ju za rangiranje na internet pretraživačima.

Sve što je preostalo za napraviti je urediti fav ikone stranice, organizirati zakup domene i web hostinga, te stranicu pustiti na internet. Nakon puštanja web stranice klijentu nudimo mjesec dana besplatnog održavanja ako žele promijeniti sadržaj, kompoziciju stranice ili ako iskrsnu neki problemi stvoreni od strane korištenja web-a.

Rezultati

Moderna web stranica

Kombinacijom tipova fontova, bojama branda i popularnim elementima izradili smo modernu web stranicu.

Web prilagođen svim uređajima

Koristeći responzivne mjerne jedinice i grid elemente stvorili smo responzivnu web stranicu.

Brza web stranica

Prema Googlovim statistikama brže i optimiziranije web stranice imaju prednost nad sporim i ne optimiziranim web stranicama u svim aspektima.

najnoviji projekti

Jednostavinim kontaktnom do realne ponude za vaš projekt.

Molimo pričekajte...
Došlo je do pogreške, pokušajte ponovo.