telefon:
+385 91 987 9429

Održavanje i nadogradnja postojeće web stranice Nove Škole.

"Tvrtka koja razumije i želi razumjeti čime se bavite, što Vam je važno i koji su Vam ciljevi. Sve što zaželimo, dogovorimo, odmah je realizirano. Užitak je raditi i stvarati uz takav tim!"

o poduzeću

Nova škola je osnovna škola s novim i boljim pogledom na edukaciju.

Klijent

Nova škola d.o.o.

Datum

22 listopada, 2018

zadatak

Nova Škola je osnovna škola s drugačijim pogledom na edukaciju. Cilj održavanja je bio promijeniti i prilagoditi segmente potrebama Nove Škole.

Prilikom promjena segmenata potrebno je paziti da se zadrže postavke od već postojećih segmenata kako bi osigurali identičan izgled diljem stranice. I samim time smanjili potrebnu količinu koda koju obrađuje web stranica prilikom učitavanja.

proces

Prije početka samih promjena bilo je potrebno pohraniti web stranicu. Pošto je web na WordPress cms-u, preuzeli smo plugin za izradu sigurnosnih pohrana te ga pokrenuli da napravi pohranu. Nakon što smo sigurno pohranili podatke web stranice započeli smo s promjenama. Kada je naš posao bio gotov ponovo smo pokrenuli program za pohranu podataka. Tako smo stvorili kopiju web stranice prije i nakon naših promjena i u slučaju problema lako se povrati prijašnje stanje web stranice.

Rezultati

Optimizirana web stranica

Optimizirane web stranice stvaraju bolje iskustvo korisnika i samim time ih Google radije preporuči nego manje optimizirane web stranice.

Brze izmjene

Poznavanje CMS-a nam je omogućilo da u kratkom roku naučimo strukturu web stranice i tako brzo napravimo tražene izmjene.

Pouzdano i sigurno

Mjerama sigurnosti stvorili smo okruženje gdje greške ne uništavaju i brišu cijelu ili dijelove web stranice.

najnoviji projekti

Jednostavinim kontaktnom do realne ponude za vaš projekt.

Molimo pričekajte...
Došlo je do pogreške, pokušajte ponovo.