telefon:
+385 91 987 9429

Održavanje web stranice poduzeća Kim Natura d.o.o.

o poduzeću

Kim Natura je podzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom ručno rađene prirodne kozmetike.

Klijent

Kim Natura d.o.o.

Datum

08 studenoga, 2019

zadatak

Primarni zadatak je bio ubaciti prijevode raznih jezika u web stranicu. No mi nismo stali na tome, već smo i pregledali i ažurirali dodate, te izbrisali nepotrebne.

Kao i na svakom webu, tako i na web stranici Kim Nature povremeno se pojave pokušaji hakiranja ili se dese promjene u dodacima koji izazovu nepravilan rad web stranice.

proces

Web stranicu smo naoružali dodacima protiv hakiranja i osigurali da web stranica sama izrađuje sigurnosne pohrane na dnevnoj bazi tako u slučaju prestanka rada web stranice imamo referencu na to kako je prije web izgledao i što je moglo poći po zlu.

Kod velikih i kompleksnih web stranica prethodni developeri u večini slučaja stranicu ostavljaju krcatom dodacima za izgled i funkcionalnost. Stoga naš zadatak je s vremenom izbaciti dodatke koji se mogu ručno implementirati u web stranicu kako bi smanjili rizik od prestanka rada i optimizirali web stranicu za korisnike i njihove kretnje diljem web stranice.

Rezultati

Stabilna web stranica

Web stranica mora biti stalno dostupna kako bi korisnici razvili naviku posjećivati web stranicu i kupovati preko web stranice.

Jednostavnost korištenja

Jednostavnim korištenjem web stranice povećava se broj korisnika koji se konvertira u kupce.

Optimizirana web stranica

Smanjenjem dodataka i optimizacijom web stranice osiguravamo najbrže i najbolje iskustvo korisnika.

najnoviji projekti

Jednostavinim kontaktnom do realne ponude za vaš projekt.

Molimo pričekajte...
Došlo je do pogreške, pokušajte ponovo.