telefon:
+385 91 987 9429
Izrada web stranice

Izrada web stranice

Potrebna Vam je web stranica koja će Vaše poslovanje reprezentirati u najboljem izdanju? Kontaktirajte nas ili zatražite besplatnu detaljnu analizu Vaše web stranice.

Dogovorite izradu web stranice

Web stranice koje reprezentiraju vaše poslovanje

Učinkovito dizajnirana i izvedena web stranica sigurno će privući kupce koje želite. Pomoći ćemo Vam izraditi web stranicu koja će Vaše poslovanje podići na sljedeći nivo.

kvacica za dobitak

web dizajn

Osmisliti i dizajnirat ćemo optimalnu stranicu za oblik Vašeg poslovanja. Koristimo najmodernije alate kako bismo osigurali da će Vaša stranica biti u toku s vremenom. Isto tako pratimo i najnovije trendove kako bi Vas lakše doveli ispred konkurencije.

kvačica

web development

Dok se web dizajn odnosi na izgled web stranica, web development se odnosi na pozadinski dio web stranice. Upoznati smo, te se koristimo raznim programskim jezicima i alatima.

kvačica

web stranice usmjerene prema vašim korisnicima

Project Amber će prethodno izradi web stranice istražiti Vašu publiku i osmisliti dizajn na koji će ona najbolje reagirati. Također, pobrinut ćemo se da Vaši klijenti čim lakše shvate poruku koju im pokušavate prenijet.

Naš posao nije samo izrada web stranica.

Osim što obraćamo pažnju na pozadinski dio web stranice, pazimo i na to da Vaši posjetitelji imaju dobro iskustvo tijekom surfanja na Vašoj web stranici. U slučaju da želite savršeno dizajniranu web stranicu, prethodno ćemo izraditi primjer web stranice u programu Adobe Xd (Experience Design).

kvačica

optimizirane web stranice

Već smo u 2021. godini i web stranica koja nije prilagođena za sve uređaje nije stranica za Vas i Vaše korisnike. U 2018. godini je zabilježeno da 52,2% korisnika pretražuje internet putem mobilnih uređaja.

kvačica

S.E.O.

S našim S.E.O. strategijama povećajte svoj promet web stranice, te dođite do željene publike. Analizirat ćemo Vas i Vašu konkurenciju kako bismo znali gdje se nalazite na Google tražilici i kako doći do željenog cilja.

kvačica

Web održavanje

U današnje vrijeme neophodno je imati održavane i ažurirane web stranice. Ne možete očekivati da će zastarjele web stranice zadovoljiti očekivanja Vaših klijenata.

Jednostavinim kontaktnom do realne ponude za vaš projekt.

Molimo pričekajte...
Došlo je do pogreške, pokušajte ponovo.