telefon:
+385 91 987 9429
Održavanje web stranice

Održavanje web stranice

Voditi posao učinkovito i uspješno zahtijeva puno vremena i truda. Ako vodite posao, imate tereta preko glave. Zato smo mi tu da Vam skinemo dio tog tereta, kako bi svoje vrijeme uložili gdje je najpotrebnije.

Dogovorite održavanje web stranice

ZAŠTO ODABRATI PAKETE KOJE NUDIMO?

Voditi posao učinkovito i uspješno zahtijeva puno vremena i truda. Ako vodite posao, imate tereta preko glave. Zato smo mi tu da Vam skinemo dio tog tereta, kako bi svoje vrijeme uložili gdje je najpotrebnije.

Kako bi izabrali najbolji paket kontaktirajte nas i savjetujte se oko odabira paketa. Ako u nekom trenutku mislite daste uzeli premali ili preveliki paket, imate mogućnost zamjene paketa.

Web stranice nisu jednostavno dizajn, objavljivanje i zaborav. Postoje sve vrste rutinskih zadataka koje morate poduzeti kako bio sigurali da Vaša web stranica i dalje funkcionira kako treba i odražava Vaše poslovanje dok rastete.

I nema ništa gore nego otkriti šok da su hakeri uništili vašu web stranicu ili je došlo do greške zbog čega ste izgubili cijelu stranicu. Nažalost, ove se stvari događaju svaki dan, ostavljajući vlasnike tvrtki koji su bili nespremni i nesigurni sa zadatkom da pokrenu sve iznova. Nemojte se dovesti u situaciju gdje trebate ponovno graditi Vašu web stranicu.‍

Zbog toga smo stvorili povoljna, mjesečna rješenja za održavanje, gdje vodimo računa o redovitim sigurnosnim kopijama, hakerskom osiguranju, temama, dodacima i osnovnim ažuriranjima softvera, kao i pružanju mjesečnih izvještaja o web stranicama, nadzoru brzine iSEO prijedlozima, a sve dizajnirano za zaštitu i rast Vašeg poslovanja.

PODRŠKA I ODRŽAVANJE WEB STRANICE

Učinkovito dizajnirana i izvedena web stranica sigurno će privući kupce koje želite. No, velike su šanse da će s vremenom performanse vaše web stranice opadati ili ćete trebati izvršiti određene nadogradnje kako biste bili u toku s promjenom tehnologijei potreba potrošača.

kvacica za dobitak

OSIGURANA I POSTOJANA WEB STRANICA

I kao i kod svake tehnologije mogu se pojaviti problemi! To ne znači da Vam isti tren treba održavanje web stranice, to znači da će Vam u budućnosti kad-tad trebati održavanje web stranice. No, tada kada ćete trebati održavanje web stranice, bit će već kasno, jer ćete puno više platiti da Vam netko vrati web stranicu ako je hakirana ili slično, nego da ste uzeli web održavanje.

kvačica

UČESTALA KREIRANJA BACKUPA

Ovisno o paketu koji odaberete nudimo dnevnu, tjednu i mjesečnu sigurnosnu pohranu podataka.

kvačica

VIZUALNA IZMJENA SEGMENATA

Mnogi paketi web održavanja u sebi ne uključuju promjene, pogotovo vizualne promjene na Vašoj postoječoj web stranici. U našim paketima ćemo Vam rado pomoći redizajnirati elemente web stranice i savjetovati Vas kroz cijeli proces.

ZAŠTO ODABRATI PAKETE KOJE NUDIMO?

Voditi posao učinkovito i uspješno zahtjeva puno vremena i truda.Ako vodite posao, imate tereta preko glave. Zato smo mi tu da Vam skinemo dio tereta, te da možete vrijeme provoditi na stvari kojevolite raditi.

kvačica

POUZDANE IZMJENE NA STRANICI

Možda je za sadržaj, slike ili grafike jednostavno potrebno ažuriranje ili promjena u poslovnom smjeru zahtijeva novu funkcionalnost.

kvačica

ZAJEDNO DO ŽELJENIH REZULTATA

Naš iskusni tim dizajnera i programera web stranica ostaje na čelu tehnologije i trendova web stranica, što znači da vam možemo bez napora pomoći da ostvarite željene rezultate!

kvačica

POSVETITE SE VAŽNOME

Ušredite svoje vrijeme i preusmjerite ga na aspekte vašeg poslovanja koji su važni. Ukoliko niste tech-savvy vjerovatno ćete potrošiti veliku količinu vremena na popravljanje svih potencijalnih grešaka vaše web stranice. Zakupite godišnje održavanje i svoje vrijeme posvetite onome što je uistinu bitno.

Jednostavinim kontaktnom do realne ponude za vaš projekt.

Molimo pričekajte...
Došlo je do pogreške, pokušajte ponovo.