Izrada web stranice

Potrebna Vam je web stranica koja će Vaše poslovanje reprezentirati u najboljem izdanju?

Kontaktirajte nas ili zatražite besplatnu detaljnu analizu Vaše web stranice.

Dogovorite izradu web stranice

web stranice koje reprezentiraju vaše poslovanje

Učinkovito dizajnirana i izvedena web stranica sigurno će privući kupce koje želite. Pomoći ćemo Vam izraditi web stranicu koja će Vaše poslovanje podići na sljedeći nivo.

kvačica

web dizajn

Osmisliti i dizajnirat ćemo optimalnu stranicu za oblik Vašeg poslovanja. Koristimo najmodernije alate kako bismo osigurali da će Vaša stranica biti u toku s vremenom. Isto tako pratimo i najnovije trendove kako bi Vas lakše doveli ispred konkurencije.

kvačica

web stranice usmjerene prema vašim korisnicima

Project Amber će prethodno izradi web stranice istražiti Vašu publiku i osmisliti dizajn na koji će ona najbolje reagirati. Također, pobrinut ćemo se da Vaši klijenti čim lakše shvate poruku koju im pokušavate prenijet.

kvačica

optimizirane web stranice

Već smo u 2021. godini i web stranica koja nije prilagođena za sve uređaje nije stranica za Vas i Vaše korisnike. U 2018. godini je zabilježeno da 52,2% korisnika pretražuje internet putem mobilnih uređaja.

naš posao nije samo izrada web stranica.

Osim što obraćamo pažnju na pozadinski dio web stranice, pazimo i na to da Vaši posjetitelji imaju dobro iskustvo tijekom surfanja na Vašoj web stranici. U slučaju da želite savršeno dizajniranu web stranicu, prethodno ćemo izraditi primjer web stranice u programu Adobe Xd (Experience Design).

kvačica

S.E.O.

S našim S.E.O. strategijama povećajte svoj promet web stranice, te dođite do željene publike. Analizirat ćemo Vas i Vašu konkurenciju kako bismo znali gdje se nalazite na Google tražilici i kako doći do željenog cilja.

kvačica

Web održavanje

U današnje vrijeme neophodno je imati održavane i ažurirane web stranice. Ne možete očekivati da će zastarjele web stranice zadovoljiti očekivanja Vaših klijenata.

kvačica

sretni vi, sretni mi

Cilj nam je izraditi web stranicu koje će zadovoljiti Vaše želje i potrebe. Kako bi osigurali Vaše zadovoljstvo nudimo do 2 mjeseca besplatnog održavanja web stranice.

Paketi prilagođeni malom poduzetniku.

Naš cjenovnik je jednostavan i prilagođen Vama. Odaberite paket koji Vam najviše odgovara i započnimo vaš projekt.

Dogovorite izradu web stranice